Ajankohtaista

Takahuhdin koulun vapputapahtuma su 28.4. klo 12-15

Takahuhdin koulun B-talo, Hintsankatu 4

Ohjelmassa mm.

Riesa-pelle, SuperSam, luokkien myyntipöytiä, peräkonttikirppis, poniratsastusta, vappupallojen myyntiä, vanhempainyhdistyksen makkaragilli ja munkkikahvila. Munkkeja voit ostaa myös kotiin.

Esillä myös kevätkauden aikana kouluille jääneet vaatteet ja tavarat. Jos jotain on hukassa, on nyt korkea aika käydä katsomassa löytyykö. Tavarat lähtevät tapahtuman jälkeen kierrätykseen.

Hiekkakentän laidalla myös perinteinen metalliromun keräyslava la-su 27.-28.4. Lavalle voi tuoda mm. vanhat kattilat, pannut, johdot, polkupyörät, liedet, kiukaat ja muut puhtaat metallit. Ongelmajätteet, kuten elektroniikka ja nesteet, eivät kelpaa.

Vappuasuun pukeutuneille lapsille pienet palkinnot!

Vapputapahtuman yhteydessä voit myös toimittaa virkattuja mustekaloja Aistilelukeräykseemme. Nämä mustekalat toimitamme opettajille, jotka jakavat ne omiksi niitä tarvitseville koululaisille. Hypisteltävä aistilelu auttaa keskittymään oppitunnilla.

Ilmoittautumisohjeet luokille:

Luokkien yhteyshenkilöiden kautta luokat saavat tapahtumatietoa ja ilmoittautumisohjeet, miten osallistua myyjäisiin tai peräkonttikirppikselle. Yhteyshenkilö: ilmoita luokkasi mukaan viim. 22.4., jos haluatte myyntipöydän ja/tai peräkonttikirppispaikan tapahtumaan: https://forms.gle/GFbCmms15kzfNbY69

Voit osallistua peräkonttikirppikselle myös yksityishenkilönä!

Luokkien ulkopuolisilla yksityisillä ihmisillä on myös mahdollisuus tulla myyjäksi peräkonttikirppikselle. Osallistumismaksu 10€. Kerätyt varat hyödynnämme vanhempainyhdistyksen toiminnassa koululaistemme hyväksi. Osallistumislinkki: https://forms.gle/KHkwQaj4LEQZ7rxQ6

Tervetuloa mukaan viihtymään koko perheen voimin! Vapaa pääsy!

Tapahtuman järjestää Takahuhdin koulun vanhempainyhdistys ry

Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa VY:n puheenjohtaja Jonna Rinne, p. 050 589 0545

*****

Aistilelukeräys – mustekaloja hypisteltäväksi tunneille

Päätimme tukea koulun nepsy-toimintaa lahjoittamalla ylä- ja alakoulun käyttöön tunnilla käytettäviä aistileluja. Joissakin luokissa on jo käytettävissä hypistelyleluja keskittymiseen, mutta saimme kuulla, että kernaasti niitä olisi enemmänkin. Osallistumme oikeiden aistilelujen hankintojen kustannuksiin, mutta koulun nepsy-valmentajilta kuulimme myös, että keskosvauvoille tarkoitetut mustekalat ovat loistavia tähän tarkoitukseen.

Kannustamme siis kaikkia reippaita käsityöihmisiä osallistumaan keräykseen mustekaloja tekemällä! Esimerkkiohje: https://vuosaarimartat.marttayhdistys.fi/@Bin/206818/Turvalonkerot.pdf

Vanhempainyhdistys kerää mustekaloja vapputapahtuman yhteydessä su 28.4. ja jakaa mustekalat opettajien käyttöön. Opettajat jakavat mustekalat omiksi niitä tarvitseville koululaisille.

Kiitos jo etukäteen kaikille kampanjaan osallistuville! ❤️