Ajankohtaista

Toivotamme kaikki vanhemmat tervetulleiksi mukaan Takahuhdin Vanhempainyhdistyksen toimintaan!

************

Tervetuloa yhdistyksemme vuosikokoukseen

Lämpimästi tervetuloa yhdistyksemme vuosikokoukseen 13.9.2023 klo 18 (B-talon ruokala)! Kokouksessa käydään läpi sääntömääräiset asiat ja valitaan uusi hallitus. Vanhat ja uudet hallitustyöstä kiinnostuneet, nyt on mahdollista päästä mukaan vanhempaintoiminnan ytimeen, yhdistyksemme hallitukseen, joko varsinaiseksi tai varajäseneksi. Hallituksen jäsenten kausi on normaalisti kaksivuotinen, mutta tänä vuonna on myös muutama vuoden kausi tarjolla. Perehdytämme uudet jäsenet hallitustyöhön, joten pesti ei edellytä aiempaa yhdistyskokemusta, kiinnostus työhön koululaistemme hyväksi riittää!

Esityslista

Toimintakertomus 2022 – 2023
Toimintasuunnitelma 2023 – 2024

Liity kannatusjäseneksi, lue lisää

****

Syyskukat vanhempainyhdistykseltä!

Hanki syyskukat koulumme vanhempainyhdistykseltä ja tue siten toimintaamme koululaistemme hyväksi! Myymme punaisia ja monivärisiä callunoita sekä hopealankoja. Kukat ovat laadukkaita Huiskulan kukkia.

Tilausaika on päättynyt.

Kukkien noutopäivä on keskiviikko 20.9.2023 klo 16:00 – 19:00, noutopaikkana A-talon koripallokenttä. Huom! Noutopäivänä klo 19 mennessä noutamatta jääneet kukat siirtyvät vanhempainyhdistykselle, joten huolehdithan että tilauksesi tulee noudettua! Kukilla ei ole jälkinoutomahdollisuutta. Kukat luovutetaan maksutositetta vastaan, joten otathan myös kuitin mukaan (voi näyttää myös puhelimelta).

Kysymyksiisi vastaa: Jonna Rinne, p. 050 589 0545

Tuestasi kiittäen,

Takahuhdin koulun vanhempainyhdistys ry