Vanhempainyhdistys järjestää vanhempainkahvilan alakoululaisten huoltajille

21.2.2024 klo 18.00 Takahuhdin koulu B-talo, ruokala

Ohjelma

• neuropsykiatriset haasteet ja niiden näkyminen sekä huomioiminen koulun arjessa
  • yhteistyötahot ja vinkkejä arkeen
  • tietoa, keskustelua, vertaistukea

Alustajina Takahuhdin koulun ratkaisukeskeiset neuropsykiatriset valmentajat, alustuksen jälkeen keskustelua aiheesta. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Takahuhdin koululaisten huoltajille huolimatta siitä, onko heidän lapsillaan nepsy-haasteita vai ei. Tule kuulemaan tarkemmin, mistä on kyse, kuinka koulu voi helpottaa nepsy-lapsen arkea ja mitä voisimme vanhempina tehdä.

Vanhempainyhdistys tarjoaa kahvia ja mokkapalaa, toivottavasti riittävät kaikille.

Tervetuloa!

Takahuhdin koulun vanhempainyhdistys ry

Miia Kaipainen (luokanopettaja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja)

Jens Källström (kouluvalmentaja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja)

Maria Paananen (luokanopettaja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja)

*****

Toivotamme kaikki vanhemmat tervetulleiksi mukaan Takahuhdin koulun vanhempainyhdistyksen toimintaan!

Liity kannatusjäseneksi, lue lisää