Calluna- ja hopealankatilaus

Vanhempainyhdistys myy jälleen laadukkaita callunoita ja hopealankoja. Punaiset ja moniväriset callunat (Garden Girl) ovat myynnissä 2, 4 ja 8 kappaleen erissä ja hopealangat 3 kpl erässä. Kahden callunan laatikko hintaan 10€, neljän callunan laatikko hintaan 16€, kahdeksan callunan laatikko hintaan 30€ ja kolmen hopealangan laatikko hintaan 10€.

Tilaukset tulee tehdä 9.9. mennessä, tilaus on sitova ja tilauksen viitenumerollinen lasku lähetetään tilauksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kukkien noutopäivä on tiistai 22.9.2020 klo 16:00 – 19:00, noutopaikkana aiempaan tapaan A-talon koripallokenttä. Huom! Noutopäivänä klo 19 mennessä noutamatta jääneet kukat siirtyvät vanhempainyhdistykselle, huolehdithan että tilauksesi tulee noudettua noutopäivänä klo 19 mennessä! Kukat luovutetaan maksutositetta vastaan (voi näyttää myös puhelimelta).

Tilausaika on päättynyt.