Varainhankinta

Koulun kannatustuotteiden tilaus

Takahuhdin koulun oma kalenteri vuodelle 2024, Tummapaahtoinen joulukahvi ja uutuutena Suklaatilan suklaalevyt!

Vanhempainyhdistys on painattanut jo usean vuoden ajan omaa kalenteria, jota myymällä luokilla on ollut mahdollisuus kerätä rahaa vaikkapa luokkaretkeen. Kalenterin koko on taitettu A3 perinteinen seinäkalenteri tai perhekalenteri. Kalenterin upea kuvitus koostuu koulun oppilaiden runoista ja kuvaamataidon töistä. Yhden kalenterin myyntihinta on 10 euroa, josta luokalle ohjautuu voittoa peräti 5 euroa/kalenteri. Kalentereiden vedokset sekä kalenterien kuvien ja runojen tekijöiden nimet ovat nähtävillä ajankohtaista -sivulla.

Tänäkin vuonna myymme Pirkanmaan Paahtimon Tummapaahtoista joulukahvia, 9.5€ 200g paketti, mistä luokille ohjautuu myyntivoitosta n. 50% eli 1.5€/pkt.

Uutena myyntiartikkelina ovat Suklaatilan laadukkaat ammattikäsityönä ja pientuotantona Ylöjärvellä valmistetut suklaalevyt (6 €/levy, á 80 g) – makuina tumma suklaa mintturae, maitosuklaa kinuskihelmet, maitosuklaa merisuola ja maitosuklaa. Kaikki suklaat ovat gluteenittomia ja tumma suklaa myös laktoositon. Suklaat ovat tyylikkäässä Takahuhdin koulun kääreessä.

Sekä kalenterit, kahvit että suklaat tilataan samalla lomakkeella. LUOKAN YHTEYSHENKILÖ – tilaa luokkasi kalenterit ja kahvit tämän lomakkeen kautta 12.11. mennessä.

Mikäli luokalla ei ole yhteyshenkilöä/tilaajalla ei ole lasta Takahuhdin koulussa, voit tilata kalenterisi ja kahvisi tällä lomakkeella 12.11. mennessä.

Kalenterit, kahvit ja suklaat toimitetaan luokkien kautta kotiin jaettaviksi hyvissä ajoin ennen joulua. Kiitos tuestanne ja hyvää alkavaa talvea!